Bruil dakdekkers en timmerbedrijf

Timmerwerk

timmerwerk dakdekker
Dakisolatie

Timmerwerk: Vakmanschap en duurzame oplossingen van Bruildak Dakdekkersbedrijf

Naast onze erkende expertise in hoogwaardige dakdekkingsoplossingen, is Bruildak Dakdekkersbedrijf ook trots op onze uitgebreide specialisatie in alle soorten timmerwerk. Met een toegewijd team van ervaren timmerlieden bieden we op maat gemaakt timmerwerk dat voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid. Of het nu gaat om daksparren, dakconstructies of andere houtbewerkingen, ons timmerwerk is ontworpen om de structuur van uw dak te versterken en de algehele duurzaamheid van uw huis te verbeteren. 

Timmerwerk van Bruildak!

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogstaand timmerwerk voor uw dak en meer, dan biedt Bruildak Dakdekkersbedrijf een scala aan voordelen die ons onderscheiden van de rest:  

Onze timmerlieden hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Met diepgaande kennis van houtbewerkingstechnieken en bouwprocessen streven we ernaar om op maat gemaakt timmerwerk te leveren dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Op Maat Gemaakte Oplossingen

Bij Bruildak Dakdekkersbedrijf geloven we in op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van elke klant. Of u nu op zoek bent naar aanpassingen aan uw daksparren, dakbeschot of andere houten structuren, ons team werkt nauw met u samen om oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw eisen en verwachtingen.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en betrouwbaarheid in al ons timmerwerk. Door gebruik te maken van hoogwaardige houtsoorten en strenge kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat al onze timmerwerken bestand zijn tegen slijtage en de tand des tijds doorstaan, waardoor uw dakstructuur solide en stabiel blijft.

Winny Roelofs
Winny Roelofs
2023-09-04
Prima prijs / kwaliteit verhouding. Snel geleverd goed en professioneel afgewerkt.
Edo
Edo
2023-07-12
Professioneel en snel nieuwe dakgoten, boeiboorden en dak vervangen. Zeker een aanrader om mee te werken!
Majella Van Steenbergen
Majella Van Steenbergen
2023-05-30
Keurig onze daken gebrand, ligt er nog steeds super strak op naar meer dan 10 jaar.
Justin Zuiderhoek
Justin Zuiderhoek
2023-05-30
Super bedrijf levert kwaliteit top eigenaar
Dennis Wall
Dennis Wall
2023-05-30
We hadden last van lekkages, Sergio gebeld. Kwam zelfde dag nog langs om te kijken en het probleem te vinden. Lekkage gestopt en paar weken later ons plat dak van garage vervangen. Snel, goede kwaliteit en voor een goede prijs. Wil je kwaliteit en 100% zeker van zijn dat het goed gebeurd, kies dan voor Bruil Dakdekkers
djer0316
djer0316
2023-05-30
Super vriendelijke mensen met mooi afgeleverd vakwerk zeer tevereden
Frans Wellink
Frans Wellink
2023-05-30
Vader en zoon Bruil hebben een prachtige volledige dak renovatie uitgevoerd op ons jaren 50 pand. Het volledige dak inclusief goten en schoorsteen moesten worden vervangen. De offerte was duidelijke en met een betere prijs dan twee andere offertes van lokale partijen. De communicatie was prettig en snel, hierdoor hebben wij last minute alsnog kunnen besluiten om te isoleren. Dit was voor Bruil geen probleem. Het dak, de goten, schoorsteen en isolatie zijn vakkundig uitgevoerd en ben meer dan tevreden over de service! kan Bruil daken daarom zeker aanraden.
Nico Stouthandel
Nico Stouthandel
2023-05-30
Wij hebben gebruik gemaakt van Bruil Dakdekkers omdat zij een aantal jaren geleden ook het dak van ons huis hebben vernieuwd. Het vernieuwen van dit dak alsmede het vernieuwen van de daken op de uitbouw en de garage zijn met grote professionaliteit uitgevoerd. Er is vakkundig personeel ingezet die met grote verantwoordelijkheid de gevraagde werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden worden uitgevoerd tegen een concurrerende prijs. Kortom goede prijs/kwaliteitsverhouding uitgevoerd door een vakkundig en prettig bedrijf. Wil je een nieuw dak of wil je een dakreparatie meldt je dan bij Bruil!
K P
K P
2023-05-30
Dit is een zeer professioneel bedrijf met vriendelijke, recht door zee, medewerkers. Je weet wat je aan ze hebt en ze werken secuur en netjes. En ook nog snel. Door de mensen bij ons in de straat werd ook wel “met militaire precisie” gezegd. Dus ook houden ze goed rekening met de buurt en kijken mensen met ontzag naar hoe een nieuw dak met gebruik van de professionele apparatuur door ze aangepakt wordt. Ons nieuwe dak ziet er heel erg mooi en netjes uit, passend bij de stijl van ons huis uit 1910.

Timmerwerk? Vraag direct een offerte aan!

Hellende daken

Hellende daken uit te voeren in Dakpannen in elke type pan, zowel keramische of beton pannen. Lei daken uit te voeren in natuursteen en kunststof leien in elke maat en vorm Shingles daken in alle kleuren en vormen uit te voeren. APP SBS of standaard bitumen shingles.

Zink loodwerk

LOOD is een flexibel materiaal dat onder andere wordt gebruikt om de randen van het dak die langs de muur lopen af te dekken. Maar door weersinvloeden wordt lood dunner en gaat na vele jaren scheurtjes vertonen.Dan wordt het tijd om het lood te vernieuwen.

Vlakdak systemen

Om tot het beste resultaat te komen is flexibiliteit maar ook vakkennis een vereiste.Of het nu gaat om service activiteiten, preventief onderhoud, nieuwbouw of om de totale renovatie van een dak,uw prioriteiten worden bij het inplannen en uitvoeren van onze werkzaamheden in acht genomen.

Bij Bruildak Dakdekkersbedrijf streven we ernaar om uitmuntendheid te leveren in al onze timmerwerkprojecten. We hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, en daarom werken we alleen met hoogwaardige houtsoorten en materialen die de structurele integriteit van uw dak versterken en de levensduur van uw woning verlengen.

Vrijblijvend contact opnemen?

Als u op zoek bent naar hoogwaardig timmerwerk voor uw dak of andere houtbewerkingsbehoeften, neem dan vandaag nog contact op met Bruildak Dakdekkersbedrijf. Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw unieke behoeften en verwachtingen.