Bruil dakdekkers en timmerbedrijf

Over Ons

dakdekker Westervoort
dakdekker Westervoort
dakdekker Westervoort
dakdekker Westervoort

Bruil Dakdekkers en Timmerbedrijf is een onderneming

Wij werken uitsluitend met duurzame en nieuwe materialen en passen de nieuwste daksystemen toe, geheel uit deze tijd.

Bruil Dakdekkers en Timmerbedrijf is al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor bedrijven en particulieren. Eén van onze sterke punten is, dat wij ons richten op de wensen van onze klanten, en hierbij een duidelijk advies geven over het dak systeem dat toepasbaar is voor het desbetreffend project of aanvraag. Dit geldt uiteraard ook voor dakbedekkingen, loodgieterswerk en timmerwerkzaamheden.

Zowel kleine als grote werken zijn bij ons bedrijf in goede handen.

Bruil Dakdekkers en Timmerbedrijf is ook voor bedrijven een begrip, bij een duidelijke aanvraag met bijbehorende bestekken en tekeningen kunnen wij op korte termijn een passende offerte uitbrengen.

Wilt u renoveren? Vraag direct een offerte aan!

Hellende daken

Hellende daken uit te voeren in Dakpannen in elke type pan, zowel keramische of beton pannen. Lei daken uit te voeren in natuursteen en kunststof leien in elke maat en vorm Shingles daken in alle kleuren en vormen uit te voeren. APP SBS of standaard bitumen shingles.

Zink loodwerk

LOOD is een flexibel materiaal dat onder andere wordt gebruikt om de randen van het dak die langs de muur lopen af te dekken. Maar door weersinvloeden wordt lood dunner en gaat na vele jaren scheurtjes vertonen.Dan wordt het tijd om het lood te vernieuwen.

Vlakdak systemen

Om tot het beste resultaat te komen is flexibiliteit maar ook vakkennis een vereiste.Of het nu gaat om service activiteiten, preventief onderhoud, nieuwbouw of om de totale renovatie van een dak,uw prioriteiten worden bij het inplannen en uitvoeren van onze werkzaamheden in acht genomen.