Bruil dakdekkers en timmerbedrijf

EPDM dakbedekking

dakdekker Westervoort
dakdekker Westervoort

Hoogwaardige EPDM Dakbedekking: Duurzame Bescherming van Bruildak Dakdekkersbedrijf

Bruildak Dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige EPDM dakbedekking die een duurzame en betrouwbare bescherming biedt voor uw woning of bedrijfspand. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap streven we ernaar om de integriteit van uw dak te behouden en langdurige bescherming te bieden tegen diverse weersomstandigheden en omgevingsfactoren.

Waarom Kiezen voor EPDM Dakbedekking van Bruildak Dakdekkersbedrijf?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame dakbedekkingsoplossing van een ervaren partner, biedt Bruildak Dakdekkersbedrijf een reeks voordelen die ons onderscheiden van de rest: 

Duurzaamheid en Weerbestendigheid

Onze EPDM dakbedekking is vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden, waaronder UV-straling, temperatuurschommelingen en mechanische belasting. Met hun uitstekende weerbestendigheid bieden onze EPDM-daksystemen een langdurige bescherming die de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengt.

Flexibiliteit en Elasticiteit

EPDM dakbedekking staat bekend om zijn uitstekende flexibiliteit en elasticiteit, waardoor het bestand is tegen structurele bewegingen en temperatuurveranderingen zonder scheuren of beschadigingen. Met zijn elastische eigenschappen past EPDM zich gemakkelijk aan de contouren van uw dak aan, waardoor het een ideale keuze is voor daken met complexe vormen en structuren.

Onderhoudsgemak

Onze EPDM dakbedekking vereist minimaal onderhoud, waardoor u kosten en moeite bespaart op lange termijn. Met hun gladde oppervlak en bestendigheid tegen vuil en vuilafzettingen zijn onze EPDM-daksystemen gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor u meer tijd en middelen overhoudt voor andere belangrijke aspecten van uw woningonderhoud.

Winny Roelofs
Winny Roelofs
2023-09-04
Prima prijs / kwaliteit verhouding. Snel geleverd goed en professioneel afgewerkt.
Edo
Edo
2023-07-12
Professioneel en snel nieuwe dakgoten, boeiboorden en dak vervangen. Zeker een aanrader om mee te werken!
Majella Van Steenbergen
Majella Van Steenbergen
2023-05-30
Keurig onze daken gebrand, ligt er nog steeds super strak op naar meer dan 10 jaar.
Justin Zuiderhoek
Justin Zuiderhoek
2023-05-30
Super bedrijf levert kwaliteit top eigenaar
Dennis Wall
Dennis Wall
2023-05-30
We hadden last van lekkages, Sergio gebeld. Kwam zelfde dag nog langs om te kijken en het probleem te vinden. Lekkage gestopt en paar weken later ons plat dak van garage vervangen. Snel, goede kwaliteit en voor een goede prijs. Wil je kwaliteit en 100% zeker van zijn dat het goed gebeurd, kies dan voor Bruil Dakdekkers
djer0316
djer0316
2023-05-30
Super vriendelijke mensen met mooi afgeleverd vakwerk zeer tevereden
Frans Wellink
Frans Wellink
2023-05-30
Vader en zoon Bruil hebben een prachtige volledige dak renovatie uitgevoerd op ons jaren 50 pand. Het volledige dak inclusief goten en schoorsteen moesten worden vervangen. De offerte was duidelijke en met een betere prijs dan twee andere offertes van lokale partijen. De communicatie was prettig en snel, hierdoor hebben wij last minute alsnog kunnen besluiten om te isoleren. Dit was voor Bruil geen probleem. Het dak, de goten, schoorsteen en isolatie zijn vakkundig uitgevoerd en ben meer dan tevreden over de service! kan Bruil daken daarom zeker aanraden.
Nico Stouthandel
Nico Stouthandel
2023-05-30
Wij hebben gebruik gemaakt van Bruil Dakdekkers omdat zij een aantal jaren geleden ook het dak van ons huis hebben vernieuwd. Het vernieuwen van dit dak alsmede het vernieuwen van de daken op de uitbouw en de garage zijn met grote professionaliteit uitgevoerd. Er is vakkundig personeel ingezet die met grote verantwoordelijkheid de gevraagde werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden worden uitgevoerd tegen een concurrerende prijs. Kortom goede prijs/kwaliteitsverhouding uitgevoerd door een vakkundig en prettig bedrijf. Wil je een nieuw dak of wil je een dakreparatie meldt je dan bij Bruil!
K P
K P
2023-05-30
Dit is een zeer professioneel bedrijf met vriendelijke, recht door zee, medewerkers. Je weet wat je aan ze hebt en ze werken secuur en netjes. En ook nog snel. Door de mensen bij ons in de straat werd ook wel “met militaire precisie” gezegd. Dus ook houden ze goed rekening met de buurt en kijken mensen met ontzag naar hoe een nieuw dak met gebruik van de professionele apparatuur door ze aangepakt wordt. Ons nieuwe dak ziet er heel erg mooi en netjes uit, passend bij de stijl van ons huis uit 1910.

EPDM dakbedekking nodig? Vraag direct een offerte aan!

Hellende daken

Hellende daken uit te voeren in Dakpannen in elke type pan, zowel keramische of beton pannen. Lei daken uit te voeren in natuursteen en kunststof leien in elke maat en vorm Shingles daken in alle kleuren en vormen uit te voeren. APP SBS of standaard bitumen shingles.

Zink loodwerk

LOOD is een flexibel materiaal dat onder andere wordt gebruikt om de randen van het dak die langs de muur lopen af te dekken. Maar door weersinvloeden wordt lood dunner en gaat na vele jaren scheurtjes vertonen.Dan wordt het tijd om het lood te vernieuwen.

Vlakdak systemen

Om tot het beste resultaat te komen is flexibiliteit maar ook vakkennis een vereiste.Of het nu gaat om service activiteiten, preventief onderhoud, nieuwbouw of om de totale renovatie van een dak,uw prioriteiten worden bij het inplannen en uitvoeren van onze werkzaamheden in acht genomen.

EPDM Dakbedekking Installatie en Service

Bij Bruildak Dakdekkersbedrijf streven we ernaar om hoogwaardige installatiediensten en ondersteunende service te bieden die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Ons toegewijde team van professionals zorgt voor een zorgvuldige en nauwkeurige installatie van EPDM dakbedekking, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid, waterdichtheid en structurele integriteit.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in het installeren van hoogwaardige EPDM dakbedekking op uw woning of bedrijfspand, aarzel dan niet om contact op te nemen met Bruildak Dakdekkersbedrijf. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, professioneel advies te bieden en op maat gemaakte EPDM-dakbedekkingsoplossingen te leveren die voldoen aan uw unieke behoeften en voorkeuren.